Tuinadvies

Misschien is het geven van advies wel ons sterkste punt. Wat wil je en waarom? Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Wat voor vraag je ook hebt, door onze kennis en ervaring vinden we in overleg met jou altijd een goede oplossing.

Samen met onze klanten, collega's, toeleveranciers en producenten zijn wij continu bezig onze kennis te verbreden zodat wij voor ieder vraagstuk een optimale oplossing kunnen bieden. Budget, materiaalkeuze, inventarisatie van gebruik en inrichting, alles kan invloed hebben op het advies dat wij geven.

Uiteraard krijgen we veel vraagstukken die voor ons vaker voorkomen zoals plant-, grond-, budget-, aanleg- en materiaaladvies. Of het nu gaat om iets kleins als het aanpassen van een stoepje of het maken van een schuifslot op je poort, of juist om een compleet schoolplein waar meerdere onderaannemers bij betrokken zijn, in beide situaties kunnen wij iets voor je betekenen.

Een goed resultaat begint volgens ons altijd met een goed gesprek. Wensen en verwachtingen moeten voor beide partijen duidelijk worden. Een eerste gesprek kost in beginsel niets en is soms al voldoende om tot afspraken te komen. Is er meer tijd nodig, dan vragen wij hiervoor uiteraard een vergoeding.

Neem contact met ons op en laat je verbazen, wij helpen je graag verder!

Je kunt bellen met 0575-764444 of je vraag stellen via het contactformulier.