Tuinadvies

Misschien is het geven van advies wel ons sterkste punt. Wat wil je en waarom? Met jou kijken we naar de mogelijkheden. Door onze gedegen kennis en ervaring geven wij jou advies bij alle mogelijke oplossingen voor de invulling van jouw vragen.

Voor het geven van een passend tuinadvies zijn we uiteraard afhankelijk van jouw vragen. Bij een vraagformulering gaan wij samen met jou op zoek naar de kernvragen en maken we een overzicht met de mogelijke bijvragen. Dit doen we zodat er effectief naar een antwoord gekeken kan worden. Gezamenlijk komen we doorgaans tot een gedegen invulling en antwoord bij ieder vraagstuk.

Samen met onze toeleveranciers, klanten, collega's en producenten zijn wij continu bezig onze kennis te verbreden en voor ieder vraagstuk een optimale oplossing aan te bieden. Budgetten, materiaalkeuzes, inventarisatie gebruik en inrichting, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een advies bij.

Uiteraard krijgen we ook veel vraagstukken die voor ons vaker voorkomen zoals plant-, grond-, budget-, aanleg- en materiaaladvies. Het is dus altijd mogelijk een advies bij ons te winnen voor een enkel vraagstuk of bijvoorbeeld de vraag voor inrichting van een complete projectorganisatie met meerdere onderaannemers.

Een goed resultaat begint volgens ons met een goed gesprek. Wensen en verwachting moeten voor beide partijen duidelijk worden. Een eerste gesprek kost in beginsel niets en is soms al voldoende om tot afspraken te komen. Is er meer tijd nodig, dan vragen wij hiervoor uiteraard een vergoeding.

Neem contact met ons op en laat je verbazen, wij helpen je graag verder!

Je kunt bellen met 0575 -764444 of jouw vraag stellen via het contactformulier. Ook kan je naar de donderdagochtendmarkt te Zutphen komen waar Oostpijl een marktkraam bemand en jou direct van advies kan voorzien.