Onze filosofie

Wij creëren graag tuinen die op alle niveaus een rijke beleving teweeg brengen. Plekken die tot de verbeelding spreken, waaruit de doordachtheid van het ontwerp en het achterliggende idee zich ontvouwt in een sprankelende glimlach.

Thema's die in veel van onze tuinen weerklinken, zijn onder andere het zichtbaar maken van het contrast tussen het materiële en het natuurlijke en waar de mens centraal staat in zijn omgeving. Ons werk bewandelt het kleurijke pad tussen romantiek en ratio waar soms scherp afgetekende, doordachte oplossingen worden begeleid door spontaan ogende collages van 'natuurlijke' expressie.

Met onze analytische benadering en kennis van natuur en ontwerp, brengen we een tuin in overeenstemming met zijn omgeving en dus ook met jou. In onze ethiek streven we naar een ecologische rijkdom en promoten we hergebruik van materiaal en hernieuwbare materialen. Ook stellen we de schoonheid van de vergangkelijkheid op gelijke hoogte met duurzaamheid. Wij gebruiken graag soortenrijke beplantingen waarin de individuele soorten elkaar complementeren en zich zo manifesteren als een natuurlijk geheel.

Onze taak is om een plek te creëren waarin verhalen ontstaan. Het is niet de bedoeling dat een tuin het perspectief vernauwt tot een gefixeerd concept. Wij willen een tuin tot een plek maken waar de verbeelding in alle richtingen plaats kan vinden.